Teemme myös
kattojen maalaukset ja kattoremontit saaristossa

Kokonaisurakkana sisältäen kaiken, myös kuljetukset.

Lue lisää ›

Katonmaalaus - Porvoo

Katonmaalaus Porvoon seudulla helposti meiltä. Tilaa katon maalaus jo tänään!

Katonmaalausta ei kannata siirtää mikäli katon kiilto on himmennyt, sävy haalistunut tai maali hilseilee. Katonmaalaus antaa suojan ja näyttävän ilmeen silloin, kun katon rakenne on hyvässä kunnossa. Ammattilaisen toteuttamana katonmaalaus on loistava huoltotoimenpide kattosi suojaksi ja samalla elinkaari pitenee. Mikäli jokin kattosi kunnossa askarruttaa niin käänny meidän puoleen.

Katonmaalaus ja säännöllinen kattopesu pienentää katon kuormitusta ja antaa laadukkaalla maalilla sekä oikealla tekniikalla tehtynä sille pidemmän elämän. Näin kattoremontin tarve siirtyy pitkälle eteenpäin. Kauttamme saatte luotettavasti ja tarvittaessa nopeasti katon maalausta ammattilaisen toteuttamana Porvoon alueella kotitalouksille, taloyhtiöille kuin yrityksille.


Katonmaalaukset Porvoon seudulla kunnon kalustoa hyödyntäen

Kattomaalauksissa käytämme tehokasta ja nykyaikaista kalustoa. Nosturin avulla maalaamme helposti ja vaivattomasti myös korkeiden paikkojen maalaukset. Katonmaalauksen kestävään ja näyttävään lopputulokseen vaikuttaa pohjoisen ankariin olosuhteisiin tarkoitettujen materiaalien, oikean tekniikan ja välineiden hyödyntäminen. Siksi käytämmekin aina alan laadukkaimpia tuotteita.

Kattomaalauksen yhteydessä asennamme vaivattomasti samalla myös vesikourut, kattoturvatuotteet ja teemme tarvittaessa katon kunnostustyöt.

Ota meihin yhteyttä heti! »

LUE TARKEMMIN YRITYKSEMME TOIMINNASTA PÄÄSIVUSTOLTAMME TÄÄLTÄ »